Ridsemester själv, med vänner eller kanske hela familjen?


Här har vi samlat våra ridresor som inte är lika krävande som våra höglandsturer. Dessa ridresor passar utmärkt för familjer eller dig som inte har tillräcklig erfarenhet för våra mer utmanande ridresor.

Även om dagarna i sadeln är lite kortare, rider vi i flera timmar per dag och tar oss till många av Islands mest populära sevärdheter. En underbar ridsemester som tar er till många av Islands mest populära sevärdheter. Att rida är helt klart det bästa sättet att uppleva Island på.

Läs mer om våra ridresor och dagsprogram för våra ridturer och boka din ridresa här.

Behöver du hjälp med att boka din ridsemester?

Om vi får säga det själva, så är vi proffs på ridresor till Island. Vi kan Island som vår egen ficka och har ridit de flesta turerna och vi har en personlig relation till alla våra samarbetspartners. Har du frågor angående en ridresa med familjen till Island? Vi hjälper dig gärna! Maila till info@ridresorisland.se eller ring oss på tel: 08-552 45 900 eller 070-584 14 63.


Ridvana 2 Medelgod ryttare

Medelgoda ryttare. Du behärskar och känner dig bekväm i skritt, klarar medellånga sträckor i tölt och kortare sträckor i kort galopp.


Islands kontraster

Ridvana 2 Medelgod ryttare
En härlig ridresa i det omväxlandet området kring Hveragerdi. Vi rider i 2 dagar och utforskar kontrasterna i Islands natur och bjuds på såväl magnifika naturupplevelser som möjlighet att bada i en naturligt varm källa.

Längd: 3 dagar / 2 nätter / 2 riddagar 
Pris:
fr 7 295 SEK
Bokningskod: ELD-7G & ELD-7H

 

Ridresa på Island mellan floderna

Mellan Floderna

Ridvana 2 Medelgod ryttare
I fjärran vakar den mäktiga vulkanen Hekla över oss och bjuder på en fantastisk ridresa. Denna tur är perfekt för familjer och för dem som vill uppleva Island från hästryggen i en lugn och trygg miljö.

Längd:  3 dagar/ 2 nätter / 3 riddagar 
Pris:
fr 15 495 SEK
Bokningskod: IH-8

 

Krýsuvík och Blå lagunen

Ridvana 2 Medelgod ryttare
Den här ridresa bjuder på storslagna vyer. Först över södra Island och de imponernade glaciärerna och sedan över området Reykjanes, Reykjavík och hela vägen bort till Snæfellsnes.

Längd: 5 dagar / 4 nätter / 4 riddagar 
Pris:
18 295 SEK
Bokningskod: ELD-11

 

Ridresa Diamond Circle Comfort på Island

Diamond Circle Comfort

Ridvana 2 Medelgod ryttare
NYHET! En ridresa för dig som vill rida mer än 3 dagar i ett lugnare tempo och i en mindre grupp. Vi bor bekvämt dubbelrum med eget badrum och får fem dagars ridning kombinerat med sightseeing.

Längd: 5 dagar / 4 nätter / 5 riddagar 
Pris: 29 995 SEK
Bokningskod: RI-4

 

Best of Eldhestar

Ridvana 2 Medelgod ryttare
Häng med på denna ridresa där vi får uppleva de bästa av Eldhestars olika korta och långa turer på södra Island. Reykjadalur med sina varma källor och Thingvellir är bara några av höjdpunkterna på denna ridresa.

Längd: 5 dagar / 4 nätter / 4 riddagar 
Pris:
19 795 SEK
Bokningskod: ELD-8C

 

Norrsken som sveper förbi vacker berg på Island

Vinterridning och norrsken

Ridvana 2 Medelgod ryttare
Höst på Island innebär ett landskap som brinner av färger och norrsken som dansar i skyn. På denna ridresa besöker vi de mest kända sevärdheterna och töltar längs förstklassiga ridvägar.

Längd: 3 dagar / 2 nätter / 2 riddagar 
Pris:
14 795 SEK
Bokningskod: IH-21

 

Ridvana 3 Duktiga till medelgoda ryttare

Duktiga medelgoda ryttare. Du behärskar och känner dig bekväm med alla gångstilar och sitter säkert i sadeln i upp till 7 timmar per dag. Du är inte rädd för att rida i upp- och nedförsbacke i hög fart genom ojämn terräng. Du kan följa flocken oavsett vilken fart den håller.


Thorsmörk

Ridvana 3 Duktiga till medelgoda ryttare
Denna ridresa går genom dalen Thórsmörk, en av Islands vackraste platser som en gång helgades åt asaguden Tor. Här förenas skogens grönska med närheten till glaciärerna Myrdalsjökull och Eyjafjallajökull.

Längd: 5 dagar / 4 nätter / 4 riddagar 
Pris:
19 695 SEK
Bokningskod: ELD-10