Ridlektioner – norra Island

Ridkurs på norra Island

Den perfekta ridresan för dig som vill lära dig mer och utvecklas i din ridning. Vår partner och värd på denna kurs är Ísólfur och Vigdís. Ísólfur är utbildad ridlärare med högsta betyg från Hólar universitetet, och undervisade där från 2007-2010. Därefter flyttade han till sin nybyggda hästgård i vackra Víðidalur på norra Island, där familjen föder upp och tränar islandshästar på elitnivå. Gården ligger i närheten av Hvammstangi, ungefär 200 km från Reykjavik.

Denna ridresa passar allt från nybörjare till erfarna ryttare upp till tävlingsnivå. Ridutrustning och ridhjälm ingår.

Dagsprogram

Dagsprogram

På denna ridresa finns inget satt dagsprogram utan dagarna planeras efter din riderfarenhet och dina önskemål. I programmet ingår 3 ridlektioner och en kortare uteritt.

Vad ingår?

Vad ingår?

* Frukost + en tvårättersmiddag ingår. Lunch och extra måltider kan bokas och betalas på plats.Vänligen anmäl eventuella allergier eller matpreferenser vid bokning

* 3 ridlektioner för duktig instruktör.

* En kortare uteritt

*  Boende i delade rum med bäddade sängar.

* Tillval (mot extra kostnad): Hajk- och fisketurer går att boka direkt på gården. Det kan krävas ett minsta antal deltagare för att turen ska bli av.

Viktig information

Viktig information

* Boende i Reykjavik före och efter ridresan ingår ej

* Alkohol ingår ej och kan vara svårt att få tag på på det isländska höglandet. Vi rekommenderar er därför att köpa på flygplatsen om ni önskar alkoholhaltiga drycker under resan.

* Obs! Transfer till gården ingår ej. Vi rekommenderar hyrbil.

Tvätta dina ridkläder!

Det är viktigt att följa reglerna när det gäller desinficering av begagnade ridkläder. Ridutrustning såsom ridbyxor, jackor mm. måste tvättas (40°C) eller kemtvättas. Persedlar som inte kan tvättas eller kemtvättas (ridstövlar, ridmössor) måste desinficeras minst fem dagar före ankomsten till Island. De isländska djurskyddsmyndigheterna rekommenderar bredspektrummedlet Virkon S för desinficeringen. Begagnade ridhandskar, ridpiskor, sadlar, betslar eller annan läderutrustning får inte föras in i landet.

Vi hoppas på din förståelse för dessa säkerhetsåtgärder. De är nödvändiga för att inte få in smittsamma djursjukdomar till Island. Hästarna är inte vaccinerade och är därför mottagliga för infektioner från andra länder. Hjälp oss värna om den känsliga isländska naturen! För ytterligare information, besök http://www.mast.is

Ridvana:

 - 
Antal dagar:
 3 dagar / 2 nätter / 3 ridlektioner + en kortare uteritt
Dagar: valfritt
Boende: Dubbelrum i lägenhet med två sovrum och delat badrum
Mötesplats: Gården (transfer ingår ej)
PRIS: 9 795 SEK
Bokningskod: EX-13

Skicka bokningsförfrågan!

Obs! Glömt inte att ange önskat datum under övrigt i bokningsformuläret!

Ridlektioner – norra Island

9 795 kr

Nollställ
Artikelnr: EX-13

Andra är också intresserade av:

l-ih-13-geysir-gullfoss

Geysir Gullfoss Special

Detta är en kortversion av vår populära ridresa Gyllene cirkeln. Häng med på denna ridresa som bland annat tar oss till de varma källorna vid Geysir och det gyllene vattenfallet Gullfoss.

Längd: 6 dagar / 5 nätter / 4 riddagar
Pris: från 13 795 SEK
Bokningskod: IH-13

l-ih-22-farinsamling-audkulurett

Fårinsamling – Auðkúlurétt

När du deltar i insamlingarna så upplever du det riktiga Island. Att möta 14 000 får på sin väg ner från sommarbetet på höglandet är en riktigt häftig upplevelse!

Längd: 5 dagar / 4 nätter / 4 riddagar
Pris: 13 995 SEK
Bokningskod: IH-22

Mot midnattssolen

Under juni månad går solen aldrig när här på de nordöstra delarna av Island. Att betrakta de färgglada landskapet medan den blodröda solen svävar över det glittrande havet är en oförglömlig utlevelse.

Längd: 7 dagar / 6 nätter / 6 riddagar 
Pris: 
22 695 SEK
Bokningskod: RI-3